Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بنابر تازه‌ترین آمارها، آمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تاکنون به ۳۱ میلیون و ۲۴۰ هزار و ۳۴۷ نفر رسیده و مرگ ۹۶۵ هزار و ۷۱ نفر نیز بر اثر این بیماری تأیید شده است. همچنین ۲۲ میلیون و ۸۳۵ هزار و ۵۶۳ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

آمریکا با بیش از ۷ میلیون مبتلا و بیش از ۲۰۰ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، هم‌اکنون پس از آمریکا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند. درحال‌حاضر آمریکا، برزیل، هند و مکزیک ۴ کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان این ویروس هستند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ورلداُمتر، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (دوشنبه ۳۱ شهریور) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا ۷ میلیون و ۴ هزار و ۷۶۸ مبتلا، ۲۰۴ هزار و ۱۱۸ قربانی

۲. هند ۵ میلیون و ۴۸۷ هزار و ۵۸۰ مبتلا، ۸۷ هزار و ۹۰۹ قربانی

۳. برزیل ۴ میلیون و ۵۴۴ هزار و ۶۲۹ مبتلا، ۱۳۶ هزار و ۸۹۵ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۱۰۳ هزار و ۳۹۹ مبتلا، ۱۹ هزار و ۴۱۸ قربانی

۵. پرو ۷۶۸ هزار و ۸۹۵ مبتلا، ۳۱ هزار و ۳۶۹ قربانی

۶. کلمبیا ۷۶۵ هزار و ۷۶ مبتلا، ۲۴ هزار و ۲۰۸ قربانی

۷. مکزیک ۶۹۷ هزار و ۶۶۳ مبتلا، ۷۳ هزار و ۴۹۳ قربانی

۸. آفریقای جنوبی ۶۶۱ هزار و ۲۱۱ مبتلا، ۱۵ هزار و ۹۵۳ قربانی

۹. اسپانیا ۶۵۹ هزار و ۳۳۴ مبتلا، ۳۰ هزار و ۴۹۵ قربانی

۱۰.آرژانتین ۶۳۱ هزار و ۳۶۵ مبتلا، ۱۳ هزار و ۵۳ قربانی

پس از آن کشورهای فرانسه با ۴۵۲ هزار و ۷۶۳ مبتلا، شیلی با ۴۴۶ هزار و ۲۷۴ مبتلا، ایران با ۴۲۲ هزار و ۱۴۰ مبتلا، انگلیس با ۳۹۴ هزار و ۲۵۷ مبتلا، بنگلادش با ۳۴۸ هزار و ۹۱۸ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۲۹ هزار و ۷۵۴ مبتلا، عراق با ۳۱۹ هزار و ۳۵ مبتلا، پاکستان با ۳۰۶ هزار و ۳۰۴ مبتلا، ترکیه با ۳۰۲ هزار و ۸۶۷ مبتلا، ایتالیا با ۲۹۸ هزار و ۱۵۶ مبتلا، فیلیپین با ۲۸۶ هزار و ۷۴۳ مبتلا، آلمان با ۲۷۳ هزار و ۴۷۷ مبتلا، اندونزی با ۲۴۴ هزار و ۶۷۶ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۱۸۸ هزار و ۴۲۷ مبتلا، اوکراین با ۱۷۵ هزار و ۶۷۸ مبتلا، کانادا با ۱۴۳ هزار و ۶۴۹ مبتلا، بولیوی با ۱۳۰ هزار و ۶۷۶ مبتلا، اکوادور با ۱۲۶ هزار و ۴۱۹ مبتلا، قطر با ۱۲۳ هزار و ۳۷۶ مبتلا، رومانی ۱۱۲ هزار و ۷۸۱ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۰۸ هزار و ۲۸۹ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۷ هزار و ۳۰۷ مبتلا، پاناما با ۱۰۶ هزار و ۲۰۳ مبتلا، بلژیک با ۱۰۲ هزار و ۲۹۵ مبتلا، مصر با ۱۰۲ هزار و ۱۵ مبتلا و مراکش با ۱۰۱ هزار و ۷۴۳ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

کد خبر 551013 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس ۴ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۹۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است

 
لیلا عرب‌نژاد  بیان کرد: ۱۶ اردیبهشت در ایران و پنج می، در جهان به نام روز ماما ثبت شده است، اهمیت این شغل با تولد انسان شروع می‌شود، همه ما به‌طورقطع با ماما سروکار داشتیم، در بحران جمعیتی حال حاضر کشور که به تعبیر حضرت آقا ابر چالش جمعیتی است، ایران پیش از هر زمانی به ماما نیاز دارد.
 
 وی افزود: اگر بخواهیم بحران جمعیتی را حل کنیم، به طور حتم باید نقش ماما در کشور پررنگ و پررنگ‌تر شود، کمااینکه در حال حاضر هم بیشتر بار ناشی از افزایش جمعیت را ماماها به دوش می‌کشند.
 
رئیس اداره مامایی زاهدان یادآور شد: سیستان و بلوچستان بالاترین موالید کشوری را دارد، طبق آمار ده درصد موالید کشور در این استان پهناور اتفاق می‌افتد و این در حالی است که جمعیت ما نسبت به کل کشور ۳/۵ تا حداکثر ۴ درصد بیشتر نیست؛ اما چندین برابر میانگین کشوری، نرخ رشد جمعیت داریم و این نشان می‌دهد پرکارترین ماماهای کشور در استان سیستان و بلوچستان مشغول خدمت هستند.
 
  وی تصریح کرد: هر ماما یک سفیر برای جوانی جمعیت است که شغل و نقش آن‌ها مقدس است، همان‌طور که با آمدن نام مادر، واژه‌های مقدس شکیبایی، عشق و ایثار در ذهن‌ها تداعی می‌شود، خداوند هم به‌خاطر آفرینش انسان خودش را احسن الخالقین معرفی کرده و به خود آفرین گفته است، یک مادر هم با به‌دنیاآوردن یکی دیگر از مخلوقات برتر خدا تابعی از این احسن الخالقین است.
 
  لیلا عرب‌نژاد در ادامه گفت: ماما در امتداد احسن الخالقین بودن خداوند در به‌دنیاآوردن اشرف مخلوقات کمک می‌کند و نویدبخش یک زندگی تازه است و نقش بسیار حساسی در حوزه بهداشت و درمان دارد.
 
 مقام مسئول در خصوص حوزه مامایی اظهار کرد: ماماها در حوزه‌های مختلف بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش در حال فعالیت هستند که در استان ما باتوجه‌به نرخ بالای جمعیت و هم‌جواری با کشورهای افغانستان و پاکستان که آمار بالای موالید و شاخص‌های بهداشتی پایینی دارند کار ما خیلی سخت‌تر است.
 
 وی تشریح کرد: مادرهای باردار نیازمند مراقبت‌های ویژه و مریض‌های ویژه در استان ما بیشتر از سایر شهرها هستند، بستر فرهنگی ما هم به‌گونه‌ای است که زادوولد زیاد است و مناطق صعب‌العبور و پراکندگی جمعیت داریم و این موارد باعث می‌شود که حوزه‌های مامایی در این استان مسئولیت بسیار سختی را حامل باشند.
 
 رئیس اداره مامایی با اشاره به آمار زیاد مرگ‌ومیر مادران باردار در این استان افزود: علی‌رغم آمار بسیار بالای مرگ‌ومیر سال‌های اخیر در این استان، کاهش ۲۵ درصدی مرگ‌ومیر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ خبر از افتخارآمیز بودن حرفه ماماها داده است که حتی با افزایش مادران نیازمند مراقبت‌های ویژه و با افزایش موالیدی که داشتیم توانستیم شاخص را کاهش دهیم و این دست‌مریزاد دارد برای ما و افتخار بزرگی برای جامعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
 
  وی اذعان کرد: باتوجه‌به سختی کار در سیستان و بلوچستان در حال حاضر تعرفه‌گذاری مامایی به دانشگاه ابلاغ شده و تعرفه‌گذاری مامایی یعنی اینکه خدمات ارزش‌گذاری نسبی شود و متأسفانه در قانون تعرفه‌گذاری، گروه مامایی آن طور که بایدوشاید زحماتشان دیده و ارزش‌گذاری نشده است.
 
 عرب‌نژاد خاطرنشان کرد: برای مادری که در پروسه زایمان قرار می‌گیرد تعرفه‌ای تعریف شده است که دور از واقعیت است و با زحمات ماما هم‌خوانی ندارد، از دولت و سیاست‌گذاران در سطح کلان کشور خواستار هستیم که تعرفه‌گذاری مامایی را واقعی کنند، یعنی به‌گونه‌ای تعرفه انجام زایمان و استرس ماما را در نظر بگیرند و با سایر بخش‌ها مقایسه نکنند؛ زیرا با آمار بالای استان بحث زیر ساخت‌ها موضوع مهمی است.
 
 وی با تأکید بر افزایش و توسعه بلوک‌های زایمانی افزود: باید فضای فیزیکی را افزایش دهیم، یکی از مشکلاتی که در بعضی بیمارستان‌ها داریم این است که با یک‌سوم فضای فیزیکی مورد انتظار در حال ارائه خدمات هستیم و این کار را خیلی سخت‌تر می‌کند و در کیفیت کار اثرگذار است و شایسته گروه مامایی و حتی مردم نیست و خیلی خوب است که این زیر ساخت‌ها توسعه پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • جشن فارغ‌التحصیلی با فضای ضد جنگ غزه در دانشگاه میشیگان آمریکا
  • سیل ویرانگر در برزیل ده‌ها قربانی و مفقود گرفت+فیلم
  • دعوا شانا و امنا بر سر یک کاندیدا /کاندیدای انتخابات تهران در نهایت وارد کدام لیست شد؟
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها